Betsafe byder velkommen med bonus til alle nye spillere

0

Markedet for betting har i den grad taget fart over de seneste år. Der er især sket stor vækst, efter at bettingfirmaerne indtog de mobile platforme med diverse apps. Disse har gjort det mere enkelt, overskueligt og praktisk at spille på sportsbegivenheder og andre arrangementer. Den store vækst har ikke kun været gavnlig for firmaerne, men den kommer også i stigende grad kunderne til gode. Eksempelvis byder den skandinaviske bookmaker Betsafe alle nye kunder velkomne med en Betsafe bonus på 100%. Det vil sige, at man får fordoblet sit første indskud.

Det er nemt og enkelt at registrere sig hos Betsafe og få fat i den favorable bonus. Man skal selvfølgelig oplyse bookmakeren om diverse personlige oplysninger, som de naturligvis behandler med stor diskretion og under strenge sikkerhedsmæssige krav. Det vil sige, at man ikke på noget tidspunkt behøver at frygte, at ens personlige oplysninger havner i de forkerte hænder. Derudover skal man huske selv at aktivere sin Betsafe bonus, og man skal lave sin første indbetaling inden det første spil. Så er det, at man får glæde af en bonus på 100%, hvilket kan betegnes som et rigtig godt udgangspunkt for sin fremtidige spilleaktivitet.

Masser af spil og høje odds

Når man opretter en bruger hos Betsafe, får man samtidig adgang til en masse forskellige typer spil, og der er gode chancer for at vinde store beløb. Betsafe er nemlig en af de bookmakers, der ligger højest på listen over spiludbydere med de højeste odds. Der er samtidig tale om en rigtig stor og anerkendt spiludbyder med over 450.000 kunder fra mere end 100 forskellige lande. Troværdighed og kundeservice er noget, der kendetegner Betsafe. Og så har de bare været rigtig gode til at komme ud over stepperne i forhold til at integrere casinospil med sportsbetting, hvilket er gjort utrolig overskueligt og nemt på deres platform.

Som sagt kan du som ny kunde få en Betsafe bonus på 100%.

Det kræver dog, at du indbetaler mindst 100 kr. Derudover er der nogle krav og betingelser, blandt andet i form af et gennemspilskrav, som betyder, at du skal omsætte det indbetalte beløb fire gange på max 60 dage. Indbetaler du eksempelvis 100 kr., så har du med bonussen 200 kr. at gøre godt med. Dette beløb skal du så omsætte fire gange, og det vil sige, at du skal spille for 800 kr. Gør du ikke det inden 60 dage, kan du ikke få udbetalt din bonus. Det er med andre ord en god idé at læse betingelserne, så man helt afklaret med situationen.

En rigtig god mulighed

Selv om der er nogle krav og betingelser, der gør sig gældende, så er Betsafe bonussen stadig en rigtig god mulighed for at komme i gang med at spille på blandt andet sportsbegivenheder. Det er et rigtig godt udgangspunkt at have, og bonussen giver rum til, at man lige lærer systemet og de forskellige tips og tricks at kende. Der er med andre ord gode muligheder for at vinde store beløb.

Del.

Om skribenten

Skriv din kommentar