Bil: Finansiering hos bank eller forhandler?

0

Når man skal investere i en ny eller brugt stiller mange sig selv, spørgsmålet om hvordan bilen skal finansieres. For de seneste år har mange bilforhandler kunne tilbyde finansiering af bilen uden om banken. Spørgsmålet er så, om det kan betale sig at finansiere bilen gennem en forhandler eller om det er bedre at have banken med til råds omkring finansieringen.

Flere steder på nettet kan man få et overblik over de muligheder, man som bilkunde har i forbindelse med finansieringen af nyt bilkøb. Det er primært billån uden sikkerhed, som er dominerende på nettet, hvor man finder et hav af lånetilbud. For det er nemlig ikke altid sikkert, at det er det mest oplagte tilbud, som er den billigste mulighed.

En jungle af finansieringsmuligheder – sådan navigerer du rundt

Mulighederne er nemlig mange i forbindelse med finansieringen af en ny bil. Det er måske en fordel, at der er mange finansieringsveje at gå, men det kan også virke relativt uoverskueligt. Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i dem, så man får den bedste lånemulighed og den der passer bedst til behovet. Derfor kan det være en fordel at besøge sider som PengePartner, som har lavet alt forarbejdet for dig. Her kan du nemt og uden problemer finde frem til det billån, som passer bedst til det aktuelle behov. Det gælder uanset om du er på jagt efter et finansieringstilbud til en ny eller en brugt bil. Du kan uden forpligtelser finde lånetilbud både med og uden sikkerhed på sammenligningssider som PengePartner. 

Rådfør dig hos professionelle 

Der findes mange professionelle sammenligningssider på nettet, som lever af at give dig det bedste lånetilbud gratis. De holder sig nemlig konstant up-to-date med, hvilke muligheder man har som forbruger for at låne til en ny bil. Det kan være forhandlere eller bankerne opdaterer deres vilkår eller justerer renten – også fanger de professionelle det, med det samme.

Det gør det meget mere overskueligt at finde rundt i de mange muligheder, hvis man kan danne sig et overblik hos en sammenligningsside. Her kan man både udregne totale omkostninger, ÅOP og andre nøgletal i forbindelse med investeringen af ny eller brugt bil. Det gode ved disse sider er, at de er fuldstændig uafhænginge af pengeinstitutterne og forhandlerne, hvilket vil sige, at de kan komme med et objektivt bud på lånemulighederne. Det er ikke i lommen på finansieringsselskaberne –  de kan lettere give et præcis overblik over de billigste løsninger.

Banken behøver ikke være billigst

De fleste tænker, at banken må være det billigste sted til finansiering af bil – men sådan forholder det sig ikke altid. Faktisk er mange forhandlere blevet rigtig dygtige til at tilbyde konkurrencedygtige finansieringstilbud. Blandt andet har for eksempel Toyota rigtig fordelagtige lånemuligheder, hvis man vælger at købe en af deres modeller. Det behøver altså ikke være banken som er den bedste løsning i alle tilfælde. Det skyldes naturligvis, at bilforhandlerne ønsker at tilbyde den bedste løsning til deres kunder – og her er finansieringsdelen altså blevet en del af servicen hos de danske forhandlere. 

Sn.dk har skrevet om emnet: Privatlån

Del.

Om skribenten

Skriv din kommentar