Få en ren opvaskemaskine

Opvaskemaskinen er et nyttigt middel i husholdningen, som vasker vores snavsede tallerkener for os. Desværre glemmer mange, at opvaskemaskinen også skal rengøres en gang imellem. Få gode råd til, hvordan du nemt og effektivt rengøre din opvaskemaskine

5 grunde til din opvaskemaskine begynder at lugte

Er din opvaskemaskine begyndt at lugte? Så er det ved at være tid til, at din opvaskemaskine skal vaskes, lugt er nemlig tegn på bakterievækst. Årsagen til at din vaskemaskine bliver ulækker og begynder at lugte, kan skyldes følgende ting:

  • Du gør ikke filtrene eller lågeåbningen rent jævnligt
  • Du bruger altid kvikprogram
  • Du fejldoserer opvaskemiddel, afspændingsmiddel eller salt i forhold til vandets hårdhed
  • Du lukker lågen efter vask, så fugten bliver i opvaskemaskinen
  • Du glemmer af fjerne madrester i maskinen

Sådan rengører du din opvaskemaskine

Når du skal rengøre din opvaskemaskine anbefaler vi, at du starter med filteret i bunden af maskinen. Tag det ud og skyl det, så madrester og andet snavs forsvinder. Herudover bør spulearmene tages ud og rengøres et par gange årligt. Dette gøres lettest med en spidsgenstand, som kan nå ind i hullerne på den.

Tag ligeledes alle kurve ud og skrub dem med en opvaskebørste til alt snavs er forsvundet.

Slut af med at vaske alle hjørner og kanter i maskine for at få det mest optimale resultat. Herefter bør du lade opvaskemaskinen køre igennem en kraftigt program, så du sikrer, at alle bakterier bliver dræbt.

Vælg en opvaskemaskine med bestikbakke øverst

Det kan anbefales at købe en opvaskemaskine med bestikbakke øverst, da det giver et bedre resultat. Bestikket bliver renere og får færre ridser, da det ligger adskilt. Herudover får du mere plads i underkurven til tallerkener og andet service der fylder meget.

Få mere information om opvaskemaskiner og deres funktioner her.

Get in Touch

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related Articles

Danmarks højeste punkt

Kender du Danmarks højeste punkt? Allerede tilbage i midten af 1800-tallet blev Ejer Bavnehøj målt til at være Danmarks højste bjerg. Men godt hundrede...

Moscow Mule

Moscow Mule er intet mindre end en klassiker og så er den simpel og smager helt fantastisk. Her får du den klassiske opskrift.

Albert Einstein citater

Albert Einstein er nok mest kendt som en af det tyvende århundredes vigtigste videnskabsmænd og faderen til den almene relativitetsteori, men han var også...

Get in Touch

21,613FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Posts

Danmarks højeste punkt

Moscow Mule

Albert Einstein citater

Whiskey Sour

25 klassiske julesange