Jeg har fundet den bedste el installatør i Svendborg på Sydfyn

0

Det er ikke længe siden, jeg havde brug for en el installatør for første gang, og inden jeg skulle i gang, lavede jeg en masse research, for at jeg kunne finde den perfekte person til jobbet. Jeg startede med at snakke med min omgangskreds for at høre, om der var nogen, der kender en dygtig el installatør, men det gav desværre ikke pote. Derefter begyndte jeg at kigge rundt på nettet for at se, om der var nogen, der kunne præcis dét, som jeg havde brug for. Jeg fandt en masse, men jeg blev ved med at lede, fordi jeg gerne ville have en med gode anbefalinger og en del erfaring. På den måde kunne jeg sikre mig selv god kvalitet til det job, jeg skulle have udført. Jeg er en smule kræsen, og vil gerne have det bedste.

En el installatør med gode anbefalinger er det bedste

Da jeg langt om længe havde fundet en el installatør, som jeg kunne bruge, så kontaktede jeg personen med det samme. Jeg havde ikke noget tid at spilde, og jeg ville gerne i gang med det samme. Jeg fandt ham i Svendborg på Sydfyn, og der var god kontakt fra start. Det var vigtigt for mig at komme i gang hurtigst muligt, og dette kunne han mærke, og derfor var han rigtig godt til at svare på mine mails, hvilket var et stort plus for mig. Orden og præcision er noget, der er rigtig vigtigt for mig, og dette kunne jeg mærke også var vigtigt for ham. Kommunikation er vigtigt, hvis man skal have lavet noget, så man undgår at gå udenom hinanden, og på den måde undgår man misforståelser. Det værste ville være, hvis der var opstået misforståelser, og man derfor skulle til at starte forfra. Det er jeg glad for ikke skete for mig.

Jeg vil klart anbefale denne el installatør fra Svendborg på Sydfyn

Da jeg først havde kontakten el installatøren, gik der ikke lang tid, før han kom i gang. Derfor gik der heller ikke lang tid, før han var færdig. Det tog ikke særlig lang tid, hvilket var en stor prioritet for mig, så det var jeg glad for. Kommunikationen var god fra starten, og han var rigtig god til at lytte til, hvad jeg havde brug for. Det var vigtigt for mig, at jeg fandt en, der forstod, hvad jeg ville, og det var præcis det, han gjorde. Jeg var imponeret over ham, og hvordan han lyttede til mig og mine behov, og jeg er mere end tilfreds med det arbejde, han har lavet. Jeg læste, inden jeg hyrede ham, at han havde fået mange gode anbefalinger, og jeg tilslutter mig til dem. Jeg vil også give en kæmpe anbefaling herfra, og sige at jeg har fundet den bedste el installatør. Hvis jeg på noget tidspunkt skulle få brug for hjælp igen, så ved jeg, hvem jeg ringer til. Der er slet ingen tvivl der.

Kilde: Recke El

Del.

Om skribenten

Skriv din kommentar