Det kan være svært at finde ud af lån

0

Når det kommer til lån er det næsten som om, at det nogle gange kan være mere besvær end det egentlig er værd. Hvordan tager man overhovedet et lån som man ved er godt og solidt, og hvad er det egentlig man skal kigge efter? Når ja, og hvilken rolle spiller min alder i mit lån egentlig? Og hvad med alle de andre faktorer som min historik, mit erhverv og så videre? For mange kan det sagtens virke som om, at lån er en eller anden form for umulig algoritme som ingen har styr på, men som alligevel er en voldsom stor del af vores verden på så mange måder, at det for mange er fundamentet til at eje deres egen bolig. Men hvordan kan du egentlig selv finde rundt i hele det her rod i lån? Med denne artikel vil vi prøve på at forklare dig hvordan du kan få overblik i situationen når det kommer til lån og tage kontrollen tilbage.

Informer dig selv om lån

Dette vigtigste du selv kan gøre, min fine ven, er ”desværre” at sætte dig ned og informere dig selv om hvordan det er, at du kan få magten tilbage når det kommer til lån. Man kan så sige, at du allerede er i gang med det ved at læse denne artikel, og det er et hæderligt forsøg af dig, men det er indtil videre simpelthen ikke nok. Der skal lidt mere til end bare at læse en artikel for virkelig at få det fulde billede. Så hvordan er det egentlig lige, det hele hænger sammen?

Jo for at sige det kort og godt er der ingen, som låner af deres egen fri vilje. Med ethvert lån kommer der en form for pris. Denne pris tager formen af ”renter” som i andre ord hæver dit lån med en hvis procentsats for hver gang, du ikke har betalt lånet helt af (evt. måned eller lignende). Disse renter varierer efter hvad din nuværende situation er og hvilket slags lån du tager. Hvis det et lån der bliver betalt hurtigt og er småt er renterne som regel højere således, at dem der giver lånet tjener mere end blot et par kroner på det.  Men hvordan ved du så hvilket lån du skal tage?

Find hjemmesider på nettet som samler lån

Der er rigtig mange steder hvor du kan få lå, og hvis man skulle tro alle disse steders hjemmesider, så er de alle sammen det bedste sted at få et lån (jeg kan f.eks. anbefale moneybanker.com/dk/). Men sådan er virkeligheden egentlig ikke, og der vil altid være nogle steder som du har bedre at tage lån af end andre. Derfor er der en hel masse sider på nettet som sammenligner forskellige lånesteders tilbud og hvordan de passer til dig. Du kan f.eks. angive din alder og den mængde penge du har tænkt dig at låne og så er den egentlig ikke længere end bare at se på listen af tilbud hvad for et, der passer bedst til dig.

Andre kilder: http://skat.dk/SKAT.aspx?oID=1939421

Del.

Om skribenten

Skriv din kommentar