MVMT – stilige amerikanske ure til især mænd

0

Et armbåndsur er så meget mere, end blot en genstand der kan fortælle hvad klokken er. Ure er i dag et kæmpe modefænomen, der både sender signaler om stil, design og meget mere.

Med et ur om håndleddet er du med til at fortælle en historie om dig selv, inden folk har vekslet et ord med dig. Urets stil kan nemlig fortælle en masse om dine interesser og stil. Hvis man går med et dykkerur er man nok den aktive, sportstype, der gerne vil ses som en sådan. Et MVMT ur er derimod et stilrigtigt valg, der viser, at du er elegant og har styr på din stil og moden.

At gå med ur er blevet lig med et statussymbol, der på en måde er mandens mulighed for at gå med et smykke. Derudover har uret selvfølgelig stadig sin primære funktion – nemlig at holde styr på tiden.

MVMT er designure til alle

MVMT blev lanceret i 2013 i Los Angeles, hvor ejerne og producenterne, Jake Kassan og Kramer LaPlante, ville skabe et urmærke af højeste kvalitet uden at prisen skulle være for uoverskuelig. Missionen var og er, at gøre det muligt for alle at gå med et smukt stiligt ur.

MVMT urene er primært produceret til mænd, men flere og flere modeller passer også glimrende til den kvindelige del af befolkningen.

Brandet blev finansieret via en crowdfunding-kampagne, og designet er minimalistisk. De lytter desuden meget til deres tilhængere på sociale medier, og man kan således være med til at præge brandet og de ure, der produceres.

Ure gør drenge til mænd

I modebranchen taler man sommetider om, at når man først har fået et rigtige ur om håndleddet, så er man blevet en rigtig mand.

I urenes luksusklasse finder man mærkerne Audemars Piguet, Patek Philippe og Vacheron Constantin, men med MVMT urene kan man som almindelige lønmodtager pludselig få fat i ure af fantastisk kvalitet og design.

Det vigtige, når man går på jagt efter et godt ur, er at uret passer til dig og din person. Hvis du er den sprællende, underholdende, udadvendte type, der gerne vil være i fokus skal du finde dig et lidt farverigt og anderledes ur, der skiller sig ud, mens mere rolige typer måske skal have et stilrent mørkt ur.

MVMT urene kombinere amerikansk stil med nytænkning og holder samtidig en fornuftig pris, hvilket gør det muligt at fremskaffe et ur, der rammer din personlighed helt perfekt.

Der er selvfølgelig forskel på en 20-årig fyr, der skal ud og imponere kvinderne og en 40-årig mand, der for længst har fundet både villa, volvo og vovse. Men fælles for alle aldre er, at man gerne skal se godt ud og have et ur, der signalerer, at man går op i kvalitet.

Det har MVMT formået at ramme rigtig godt med deres store udvalg af lækre ure, så det er egentlig bare at se sig om, efter et ur, der passer til lige præcis din person.

Del.

Om skribenten

Skriv din kommentar