Nytårsmenu ud af huset – når det skal være nemt

0

Det er ved at være den tid på året, hvor vi samles rundt omkring i det danske land og fejre de forskellige højtider med familie og venner. I den forbindelse er der altid bare lidt mere pres på end normalt. Man vil gerne nå det hele. Man skal både have tid til at se gamle, såvel som nye venner, og det ender til i kaos. Derfor er det igennem de sidste år blevet populært at få leveret fx en nytårsmenu ud af huset. Det kan selvfølgelig klares på mange forskellige måder alt efter ens budget og der er et par ting man skal gøre klart inden man bestiller:

Prisen på nytårsmenuen

Der er sammenhæng mellem pris og kvalitet – for det meste. Dog er det alligevel ofte sådan, at man kan spare mange penge ved at handle de rigtige steder. Det billigste vil selvfølgelig være at lave og købe det selv, men har man ikke tiden kan man med fordel købe en halv menu, og så selv stå for ting som desserten. Når man køber nytårsmenu ud af huset er der selvfølgelig ofte tilbud, hvis man køber i lidt større mænger, og derfor skal man selvfølgelig se på, hvor meget der er at spare, før man benytter sig af den delvise løsning. Man skal se prisen som en kompensation af den tid, som du kan bruge på familien eller vennerne på aftenen, og der vil de fleste godt kunne klare at give det ekstra.

Tid er penge

Tid er vigtig når det kommer til nytårsmenu ud af huset. Det mange glemmer er at planlægge i god til. Faktisk ender det tit med, at flere kommer for sent i gang med at få planlagt, hvor maden skal komme fra, og det kan have en masse konsekvenser. Nogle steder der leverer nytårsmenuer ud af huset, kan måske kun klare et begrænset antal, derfor kan man være tvunget til at vælge dyrere alternativer, eller nogle der ikke er ligeså gode. Det er derfor vigtigt at du begynder planlægningen så tidligt som muligt, så du ved, hvor mange mennesker, der skal spise og så videre. Der er selvfølgelig tit plads til at ændre lidt på tingene et par dage forud, men som udgangspunkt skal du være forberedt på, at virksomhederne kan komme uden pres, og der er derfor tit regler for sene ændringer. Det betyder at du kan komme til at betale for de ekstra kuverter.

Lokalitet er vigtig

Det er selvfølgelig nødvendigt at søge på steder der kan klare udbringningen, da hele ideen er at man kan spare tiden. Derfor kan det være problematisk at vælge udbydere der er langt væk. Man skal derfor søge i nærområderne, og på den måde er man også mere sikker på, at maden er frisk og varm, når du modtager den. Det er selvfølgelig ikke så stort et problem i storbyerne som København, men vil du have en nytårsmenu ud af huset i udkants-byerne kan du med fordel overveje at hente den selv, for at sikre at du får den til tiden.

Del.

Om skribenten

Skriv din kommentar