Oprettelse af selskab

0

Hvis du er en af dem, der godt kunne tænke sig at oprette dit eget selskab, er du kommet til det rette sted. Vi er nemlig eksperter på området og den rette partner at have ved sin side gennem processen med oprettelsen af et selskab. For mange virker selskabsverdenen uoverskuelig og kompliceret, men vi har et grundigt kendskab til den, hvilket gør, at vi kan lede dig let og elegant gennem den. Før du opretter dit selskab, er der en række forhold, som du skal tage stilling til.

Vælg din selskabsform

Et selskab kan være mange forskellige ting. Helt grundlæggende er et selskab en handels-, industri- eller erhvervsvirksomhed. Alle virksomheder i Danmark er altså selskaber, men der er naturligvis forskel på, hvilken type selskab, der er tale om. Først og fremmest kan man dele selskaber op i to underkategorier: virksomheder med og uden begrænset ansvar. Virksomheder uden begrænset ansvar dækker over enkeltmandsvirksomheder og interessentskaber. Disse er kendetegnet ved, at du som ejer af et sådant selskab hæfter personligt, direkte og ubegrænset. Til gengæld kan disse selskaber oprettes helt uden startkapital. Modsat denne type selskaber findes der virksomheder med begrænset ansvar, hvor man kun hæfter for med kapital, du har indskudt i selskabet. I denne kategori findes blandt andet aktieselskaber (A/S), iværksætterselskaber (IvS) og anpartsselskabet (ApS). Det er særligt denne former for selskaber, som vi hjælper med at oprette. Ved samtlige typer af selskaber findes der både fordele og ulemper, og hvilket du skal vælge kommer altså meget an på, hvad formålet med selskabet er. Også her kan vi være behjælpelige med rådgivning og vejledning, hvis du endnu er ikke sikker på, hvilken selskabsform du skal gå efter.

Få hjælp hos Hviid Advokater.

Hvorfor vælge os som din partner?

Uanset hvilket selskab du ønsker at starte, kan det være en god idé at have en professionel partner ved sin side, der hvad, hvad vedkommende taler om. Ligesom når man vil købe et fjernsyn og spørger en ansat i en telebutik til råds, er det altid godt at få en eksperts hjælp og syn på sagen, inden man går i gang. Idet mange ser processen med oprettelse af et selskab som noget besværlige og uoverskueligt, tager vi dig gerne i hånden og leder dig gennem hele processen fra start til slut. På den måde behøver det hverken være svært, kompliceret eller tidskrævende for dig at oprette dit eget selskab, da du ikke personligt behøver at sætte dig ind i alle reglerne. Vores mange års erfaring på markedet gør, at vi har fuldt kendskab til alle de juridiske aspekter, der kommer i spil i forbindelse med oprettelse af et selskab. På den måde kan vi hjælpe dig med at sørge for, at alting er helt i orden, og at de nødvendige dokumenter er udarbejdet på den rette vis. Derudover sørger vi også for, at processen ikke trækker ud. Vi har kontakt med Erhvervsstyrelsen, hvilket gør, at vi kan oprette dit nye selskab på under 24 timer. På den måde kan du hurtigt komme i gang med arbejdet og videre i processen. Sidst men ikke mindst tilbyder vi vores eksperthjælp gennem hele processen til meget fair priser, så det ikke behøver at koste en formue for dig at oprette dit nye selskab. Især hvis oprettelsen af selskabet kræver en startkapital er det ærgerligt, hvis man også skal betale for meget den professionelle hjælp i forbindelse med oprettelsen. Derfor har vi presset priserne helt i bund, så du kan få hjælp fra eksperter, uden det behøver ruinere dig, inden du overhovedet er kommet i gang med dit nye selskab.

Har du spørgsmål?

Det er helt naturligt, hvis der er opstået spørgsmål til selskabstyper, hvad vi kan gøre for dig eller noget helt tredje. Det kan også være, at du gerne vil vide mere om andre aspekter af selskabsverdenen, eksempelvis momsregistrering, beskatning eller noget helt tredje. Uanset anledningen sidder vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og du er som altid mere end velkommen til at tage direkte kontakt til os og høre mere.

Del.

Om skribenten

Skriv din kommentar